De beste bedrijfsopleidingen

Bedrijfsopleidingen en maatwerk trainingen van schellekens & partners zijn uw investering waard. Met een continue hoge score bij het CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek, tussen de 90% - 100%, behoort schellekens & partners al meer dan 15 jaar tot de beste opleiders voor werkend Nederland!


Bedrijfstrainingen van schellekens & partners bieden ondersteuning aan medewerkers en leidinggevenden in organisaties bij ontwikkelings- en veranderprocessen. Wij doen dit met name op het gebied van in- en externe communicatie en samenwerken, zowel op individueel als op team- of afdelingsniveau. Hiertoe bieden wij maatwerk trainingen en bedrijfsopleidingen, coaching en adviesdiensten. Maatwerk, omdat elke organisatie, elke afdeling, elk team anders is en omdat elke vraag uniek is.

Bedrijfsopleidingen: altijd maatwerk

Samen met u en met uw medewerkers kijken wij naar de specifieke ontwikkelingsbehoeften van uw teams en/of medewerkers en analyseren wij samen met u de gesignaleerde problematiek. In overleg met u bepalen wij welke oplossingen het beste bij uw opleidings-, organisatie- of verandervraagstuk passen. Vervolgens bereiden wij uw medewerkers voor op de nieuwe, gewenste situatie en begeleiden wij u en hen in het ontwikkelingsproces.

Zo biedt schellekens & partners u structurele oplossingen in plaats van symptoombestrijding. Wij draaien graag, maar dan wel effectief en resultaatgericht. En zo kan uw vraag naar bijvoorbeeld een  feedbacktraining zich ontwikkelen tot een coachingstraject 'teameffectiviteit' met aandacht voor de ontwikkeling van onderling vertrouwen en sociale veiligheid.

Onze opdrachtgevers reageren positief op onze aanpak en werkwijze. Bekijk ons aanbod bedrijfsopleidingen, trainingen en coachings-trajecten om u een idee te geven van de diversiteit van schellekens & partners.

Traintool

schellekens & partners is Certified Partner van TRAINTOOL: e-training gericht op gedrag en communicatie.

Online training Actief Adviserend Verkopen voor apothekersassistenten, in opdracht van SCA