Bedrijfstrainingen en opleidingen

Onze bedrijfstrainingen worden op maat gemaakt en zijn specifiek toegesneden op de ont- wikkelingsbehoeften van uw organisatie en de opleidingsbehoeften van uw teams en medewerkers; een ideaal uitgangspunt voor de ontwikkeling van uw organisatie.

Bedrijfstrainingen van schellekens & partners zijn veelal kort, interactief en intensief. Geoefende vaardigheden zijn direct praktisch toepasbaar. Met hulp van een naslagwerk kunnen uw medewerkers zelf verder investeren in hun nieuw aangeleerde vaardig- heden en competenties.

Bedrijfstrainingen op maat

Bedrijfsopleidingen van schellekens & partners:
uw mensen zijn het waard!

Met bedrijfsopleidingen investeert u in uw medewerkers, in uw bedrijf. En zoals bij iedere investering wilt u waar voor uw geld. De beste opleidingen, voor de beste prijs. Schellekens & partners heeft verstand van opleiden: het is ons vak. Met onze ruime ervaring op bovenstaande werkterreinen en onze flexibiliteit zijn wij als geen andere opleider in staat voor uw bedrijf de beste opleidingstrajecten op maat samen te stellen. Dat doen we samen met u, afgestemd op uw ontwikkeldoelen uw wensen en uw medewerkers.

Kies voor een opleider die de ins en outs kent van uw werkveld;  op de hoogte is van de ontwikkelingen in de markt, innovaties en wat dat voor gevolgen heeft voor vaardigheden voor uw medewerkers. Schellekens & partners begrijpt uw wensen, verwachtingen en behoeften. U weet dat goed opgeleide mensen het onderscheid maken. En u doet dat omdat uw bedrijf en uw mensen het waard zijn om zich verder te ontwikkelen.

Neem vrijblijvend contact op.