Personal- en teamcoaching

Personal coaching

Steeds meer mensen kiezen voor professionele ontwikkeling door persoonlijke groei. Niet alleen vanuit organisaties, maar ook privé. Onze Persoonlijke Coaching sluit perfect aan op deze behoefte.

Onder deskundige begeleiding leert u reflecteren op uw taken en uw opvattingen. U verbindt de doelstellingen van de organisatie waarin u werkt met uw persoonlijke doelstellingen. Het resultaat is professionele en persoonlijke groei in de goede richting.

Persoonlijke Coaching is een helpende begeleiding van medewerkers in organisaties bij het oplossen van actuele werkproblemen. Deze begeleiding heeft veelal op korte termijn al effect.

Teamcoaching voor prettige, dus effectieve samenwerking

Helpende begeleiding bieden wij ook aan teams van medewerkers, als problemen in de samenwerking om een oplossing vragen. Of om problemen in de samenwerking vóór te zijn natuurlijk.

De teamcoach leert medewerkers bijvoorbeeld samen doelen te stellen, werkafspraken te maken en elkaar aan te spreken op het nakomen daarvan. Zij leren elkaar te ondersteunen en te begeleiden, door zich in te leven in elkaars situatie en rekening te houden met elkaars behoeften én persoonlijkheden.

Teamcoaching wordt desgewenst ondersteund met een professionele trainingsacteur om vaardigheden te oefenen met rollenspelen. Dan zijn de resultaten direct toepasbaar

Neem contact op voor meer informatie over onze aanpak, een intakegesprek of een vrijblijvende offerte.

Bel of mail ons

070 514 07 76

Turn on JavaScript!